Bra saker att veta före du köper ett campingbord

Det råder ingen tvekan om att camping blir en alltmer populär trend över hela världen. Då campingtrenden hela tiden ökar så fokuserar många tillverkare på att tillverka campingutrustning och möbler. Ett campingbord anses vara en av de primära eller väsentliga campingutrustningarna. Om du letar efter ett campingbord och är förvirrad över vilken typ av campingbord du ska välja, då ska du fortsätta läsa!

Varför behöver du ett campingbord?

Du kanske redan vet varför du behöver ett campingbord, men här är några bra anledningar till att skaffa ett:

  • En bra plats att umgås vid, så väl som att ha för att äta lunch eller middag vid
  • Enkel att justera och placera var du än vill ha det
  • Det är bärbart och kan flyttas eller fällas samman när du inte behöver det
  • Enkelt att göra rent

Typer av campingbord

Idag är campingbord utformade på en mängd olika sätt. Det finns fällbara bord, sidobord, låga bord, höga bord och så vidare.

Sidobord är mindre än alla andra campingbord. Dessa är speciellt utformade för att stödja och bära små föremål. Sidobord kanske inte är ett bra alternativ för att äta. Men de hjälper till att stödja många andra saker, inklusive drycker, belysning, väskor och mindre föremål.

Ett hopfällbart bord är kanske den vanligaste typen av campingbord på dagens marknad. Ett hopfällbart campingbord krymper till en kompakt och platt form. Du kan enkelt böja benen på ett fällbord inåt och stoppa in dem bakom ytan. De flesta fällbara campingbord är designade med aluminium och annat kvalitetsmaterial. Så de kan bära mycket vikt under camping.

Sedan finns även höga så väl som låga bord. Höga bord är bekväma med vanliga campingstolar. Låga bord behöver kanske mindre pallar till. Campingbord kommer även i olika storlekar, från 2 personer upp till 6 eller 8 personer. Välj storlek efter hur många ni är.