Swedbank vid Mall of Scandinavia – En komplett banktjänst i hjärtat av Solna

Swedbank är en av Sveriges ledande banker och erbjuder sina tjänster på många strategiska platser runt om i landet. En av dessa platser är vid Mall of Scandinavia i Solna. Med sin närvaro mitt i hjärtat av Solna erbjuder Swedbank en komplett banktjänst där du kan ta hand om alla dina bankärenden på ett smidigt och effektivt sätt.

Vid Mall of Scandinavia hittar du Swedbank på en bekväm och lättillgänglig plats. Oavsett om du behöver hjälp med att öppna ett bankkonto, skaffa ett lån eller rådgivning inom investeringar, så kan du vända dig till Swedbank här. Banken har kunniga medarbetare som kan guida dig genom de olika tjänsterna och hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov.

En av fördelarna med att ha en bank vid Mall of Scandinavia är tillgången till andra tjänster och butiker. Du kan till exempel kombinera ditt besök på banken med shopping eller besök på någon av restaurangerna i köpcentret. Detta gör bankbesöket till en trevligare och mer bekväm upplevelse.

Öppettider och adress för Swedbank vid Mall of Scandinavia

Swedbank vid Mall of Scandinavia har generösa öppettider för att passa både tidiga morgonmänniskor och sent arbetande personer. Banken öppnar redan klockan 9 på vardagar och håller öppet fram till 19. Det innebär att du även har möjlighet att besöka banken efter jobbet.

Adressen för Swedbank vid Mall of Scandinavia är Mall of Scandinavia, 169 79 Solna. Det är enkelt att hitta fram till banken då den är strategiskt placerad mitt i köpcentret.

Swedbank och Bose samarbete

Ett spännande samarbete vid Mall of Scandinavia är mellan Swedbank och Bose. Vid banken finns en särskild utställning där du kan utforska och köpa den senaste ljudtekniken från Bose. Här kan du uppleva det ultimata ljudet och samtidigt få hjälp av bankens medarbetare om du har frågor eller vill köpa något från utställningen.

Mall of Scandinavia – mer än bara shopping

Mall of Scandinavia är utan tvekan en av Sveriges mest populära köpcentrum. Här hittar du över 200 butiker, restauranger och nöjesställen. Och mitt ibland allt detta hittar du Swedbank – en komplett banktjänst för alla dina behov.

Så oavsett om du behöver hjälp med dina bankärenden, vill utforska den senaste ljudtekniken eller passa på att shoppa och äta gott, så är Swedbank vid Mall of Scandinavia platsen för dig.

Ofte stillede spørgsmål

Var finns Swedbank i Mall of Scandinavia?

Swedbank i Mall of Scandinavia finns på plan 1.

Vilka banktjänster erbjuder Swedbank i Mall of Scandinavia?

Swedbank i Mall of Scandinavia erbjuder bland annat kontoöppningar, rådgivning och lån.

Finns det en bankomat i Mall of Scandinavia?

Ja, det finns en bankomat i Mall of Scandinavia.

Vart hittar jag Bose-butiken i Mall of Scandinavia?

Bose-butiken i Mall of Scandinavia ligger på plan 1.

Har Swedbank i Mall of Scandinavia öppet på helgen?

Nej, Swedbank i Mall of Scandinavia har stängt på helgen.

Vad är adressen till Mall of Scandinavia?

Adressen till Mall of Scandinavia är Evenemangsgatan 14C, 169 79 Solna.

Vilka andra butiker och restauranger finns i Mall of Scandinavia?

Mall of Scandinavia har ett brett utbud av butiker och restauranger som passar alla smaker och intressen.

Hur tar jag mig till Mall of Scandinavia med kollektivtrafiken?

Du kan ta dig till Mall of Scandinavia med tunnelbana (linje 11) eller med buss.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Mall of Scandinavia?

Ja, Mall of Scandinavia har gott om parkeringsplatser för besökare.

Vad är öppettiderna för Mall of Scandinavia?

Mall of Scandinavia har öppet mellan 10:00 och 21:00 på vardagar.

Artiklen Swedbank vid Mall of Scandinavia – En komplett banktjänst i hjärtat av Solna har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 41 anmeldelser