Översätt grekiska alfabetet till svenska

Översättning grekiska till svenska online

svenska – grekiska översättning. för närvarande översätter vi från svenska till 44 språk. Text från. svenska. Översätt till. grekiska. language swap.

En onlineöversättning för grekiska-svenska som översätter enskilda ord, meningar och korta texter.

Svenska – Grekiska översättning – TRANSLATOR.EU

Svenska – Grekiska översättning | TRANSLATOR.EU

Det grekiska alfabetet är en utveckling av det nordsemitiska alfabetet (vokaltecknen är dock skapade av grekerna själva) och moder till bl.a. de latinska …

Aristoteles och Homeros språk och språket i Bibeln Grekiska är utöver kinesiska och arameiska, det språk som den längsta litterära historia Dess ursprung

DET GREKISKA ALFABETET

Det grekiska alfabetet utvecklades under klassisk tid (omkring 800-talet f.Kr.) och används för att i skrift uttrycka det grekiska språket.

Grekiska alfabetet – Wikipedia

Grekiska alfabetet – Wikipedia

SV Svenska ordbok: Grekiska alfabetet. Grekiska alfabetet har 16 översättningar i 15 språk. Hoppa till Översättningar. Översättningar av Grekiska alfabetet.

grekiska alfabetet – Svenska – Woxikon.se

grekiska alfabetet – Svenska

Med Googles kostnadsfria tjänst kan du översätta ord, fraser och webbsidor från engelska till fler än 100 andra språk direkt.

Översätt – Google Translate

Översätt texter och filer omedelbart från Grekiska till Svenska med världens mest korrekta översättare. Miljontals människor översätter med DeepL varje dag.

Grekiska ord och fraser – Amorgos.gr

Grekiska ord och fraser trevligt att kunna säga förstå något när man reser

Översättning med sammanhang av “grekiska alfabetet” i svenska-engelska från Reverso Context: Första bokstaven i det grekiska alfabetet.

Grekiska ord och fraser Det är alltid trevligt att kunna säga eller förstå något när man reser till ett land. På Amorgos till exempel hälsar alla varandra när de möts, känd som okända. Nedan följer några användbara ord och fraser på grekiska.

Översätt från Grekiska till Svenska med DeepL

DeepL Translate: Världens mest exakta översättare

Med Googles kostnadsfria tjänst kan du översätta ord, fraser och webbsidor från engelska till fler än 100 andra språk direkt.

Översätt texter och hela dokumentfiler omedelbart. Korrekta översättningar för enskilda och grupper. Miljontals människor översätter med DeepL varje dag.

grekiska alfabetet – Översättning till engelska – exempel svenska

Google Översätt

Keywords: översätt grekiska alfabetet till svenska